Ma: 2020.06.28. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Privatkopo.hu 2020.06.18. 11:39:00

Egy drogügylet lebonyolítása közbeni rajtaütés vezette egy újabb kereskedőhöz a dabasi nyomozókat.Egy Ócsán közlekedő autót intettek le a rendőrök 2020. június 10-én, 17 óra 30 perckor. Mielőtt megállt volna, egy barna színű zacskó repült ki az anyósülés felőli ablakon. A rendőrök ekkor már gyanították, nem egy egyszerű közúti igazoltatásról lesz szó.

A gépkocsiban 14 darab, zöld növényi származékot rejtő pakettet és egy őrlőt találtak. A sofőr magáénak mondta a lefoglalt cuccot, utasáról pedig kiderült, a fővárosból érkezett anyagért. Öt csomagot vett (15 ezer forintért), a rendőri közbelépés előtt azt repítette ki az ablakon. Az autót vezető, 26 éves helyi férfi ellen - azóta elrendelt letartóztatása mellett - kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt folyik az eljárás.

A kérdést, hogy a gyanúsított honnan szerezte be a továbbértékesített cuccot egy héttel később válaszolhatták meg a dabasi nyomozók. Kiderítették, hogy egy 22 éves férfitől, aki többeket is kiszolgált kábítószergyanús anyaggal az utóbbi időben. Elfogásakor a lakásán közel fél kilogramm eladásra szánt növényi származékot lefoglaltak.

A Dabasi Rendőrkapitányságon L. Tamás ellen - őrizetbe vétele mellett - kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, egyben kezdeményezik letartóztatását.

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat