Ma: 2020.09.29. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Politika és bűnözés
Harapással szerezte meg a csíkos szatyrot, rablás miatt állítják bíróság elé a 26 éves cigányt
Privatkopo.hu 2020.09.04. 7:08:00

A sértett nem adta a kezében lévő csíkos szatyrot, ezért a jászladányi támadó harapással szerezte meg.A gyanúsított Jászladány belterületén haladt gyalogosan 2020. augusztus 13-án, kevéssel dél előtt, amikor az előtte közlekedő személy kezéből többször megpróbálta kitépni annak csíkos szatyrát, amiben készpénz és személyes okmányok voltak.

A támadónak a táskát nem sikerült megszereznie, ezért a sértett kezébe harapott, majd a szatyorral elfutott.

Az egyenruhások rövid időn belül azonosították, majd elfogták és a Jászladányi Rendőrőrsre előállították a rablás bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi lakost, akit gyanúsítottként kihallgattak. A 26 éves férfi beismerő vallomást tett, ami során elmondta, hogy a pénzből italt vásárolt magának a helyi kocsmában, a szatyrot pedig - tartalmával együtt - eldobta.  A csíkos szatyrot a rendőrök kutatás során megtalálták, azt a sértettnek visszaadták.

A nyomozók a jogsértőt a kihallgatást követően őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a nyomozás iratait vádemelési javaslattal küldték meg a Jászberényi Járási Ügyészségre.

További friss információk
OLAF-jelentés: Magyarországon csalták el a legtöbb EU-támogatást - Orbán persze hallani sem akar az Európai Ügyészségről
Pénzt ajánlott az országgyűlési képviselőjelölt visszalépéséért
250 millió forintos adócsalás miatt további 90 napig letartóztatásban marad a szegedi képviselő
Nők zaklatása miatt emeltek vádat a júliusban lemondott fideszes polgármester ellen
Már kilenc gyanúsítottja van a fideszes képviselő korrupciós ügyének
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat