Ma: 2020.10.22.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Börtönből kereskedett a kábítószerrel - a felesége közreműködésével
Privatkopo.hu 2020.09.10. 10:54:00

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség kábítószer-kereskedelem bűntette miatt indult büntetőügyben indítványozta a letartóztatása meghosszabbítását annak a férfinak, aki a börtönből - felesége segítségével - szervezte a kábítószer kereskedést.A megalapozott gyanú szerint tavaly júliusban és augusztusban öt elkövető - köztük a börtönben lévő férfi felesége - nagy mennyiségű amfetamint tartalmazó kábítószerrel kereskedett Kisbéren.

A legutolsó alkalommal a nő a kisbéri kórháznál tette át a kábítószert az egyik férfi által használt gépkocsiba. Ekkor a Kisbéri Rendőrkapitányság nyomozói intézkedtek a gyanúsítottakkal szemben, amelynek során a gépjárműben megtalálták és lefoglalták a közel 1000 gramm nettó tömegű amfetamint, valamint a kábítószer elosztásához szükséges eszközöket is.

A rendelkezésre álló adatok alapján a pénz-, illetve kábítószer átadásokat a nő börtönben lévő férje szervezte. A kapott pénzből a nő heti rendszerességgel utalt 30 000 forintot a férje számlájára.

A három férfi 2019. augusztus 30-a óta van letartóztatásban, a férj letartóztatását szabadulása után, 2020. augusztus 14-én rendelte el a Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája.

Az ügyészség indítványt tett a férfi letartóztatásának a meghosszabbítására mivel továbbra is megalapozottan feltehető, hogy szabadlábra kerülése esetén szabadságvesztéssel büntetendő újabb bűncselekményt követne el.

További friss információk
A „cserdi csoda”: hűtlen kezelés miatt nyomoz a rendőrség, százmilliók tűntek el - a polgármester két nappal a büntetőeljárás elrendelése előtt lett öngyilkos
OLAF-jelentés: Magyarországon csalták el a legtöbb EU-támogatást - Orbán persze hallani sem akar az Európai Ügyészségről
Pénzt ajánlott az országgyűlési képviselőjelölt visszalépéséért
250 millió forintos adócsalás miatt további 90 napig letartóztatásban marad a szegedi képviselő
Nők zaklatása miatt emeltek vádat a júliusban lemondott fideszes polgármester ellen
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat