Ma: 2021.08.05. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Jogháló
Nyíltan zsidózott a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren a Főtaxi és a Budapest Airport biztonsági cégének izomagyúja (videó!)
Privatkopo.hu 2020. 02. 02. 8:23:00

Újabb botrányos videofelvétel került fel az internetre, amelyet a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren rögzített egy taxis. A felvételen a Budapest Airport Zrt. által megbízott biztonsági cég, a Hori-Zone Kft. egyik munkatársa ocsmány stílusban kötekedik a sofőrrel, majd nyílt zsidózással zárja a kocsmai szintű „kommunikációt”.„Ötezer mínusz, hogy fogsz így aludni, te zsidó?” - örvendezik a képsorokon a Hori-Zone Kft. embere, vélhetően annak kapcsán, hogy meghiúsította, hogy a nem főtaxis sofőr utasokat vegyen fel Ferihegyen. Az antiszemita kijelentés mellett több becsületsértő („szarházi”, „szarf@szú”) megjegyzés is elhangzik az őrző-védő szájából, ami egyébként mindennapossá vált a reptéren az elmúlt hónapokban.

A Főtaxi védelmét is ellátó Hori-Zone Kft.-t azzal bízta meg a Budapest Airport Zrt., hogy kiszorítsa a reptérről a legnagyobb taxisvállalkozás vetélytársait. A verbális erőszak, az agresszivitás, a fenyegetések és becsületsértések „alapkellékei” lettek az úgynevezett rendfenntartók eszköztárának. Az egymást érő botrányos jelenteknek szemtanúi a hazánkba érkező külföldi turisták is, amelyek ártanak Budapest és az ország hírnevének.

Az antiszemita megnyilvánulás eddig nem szerepelt a Hori-Zone erős embereinek repertoárjában, a jelek szerint mostantól a zsidózás is része lesz a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér „utasbarát hangulatának”.

Van-e még lejjebb?

A videofelvétel itt tekinthető meg:

https://www.youtube.com/watch?v=bF8HyeIvX0A

További friss információk
Nyári szünet
Ordas hazugság, hogy a Kerekedi-öböl beépítését tervezik - A tények ismerete nélküli, meggondolatlan kommunikációjával árt Csopaknak a Nők a Balatonért Egyesület
Londonban fogták el annak a bűnbandának egyik tagját, amely fogva tartotta az augusztusban elégetett budai milliárdost és fosztogatta a vagyonát
Őrizetbe vették a rendőrök a halálos kimenetelű közlekedési baleset okozóját
Győrfi Pál apósa szervezte be fenyegetéssel Karikó Katalint az állambiztonsági szolgálat kötelékébe
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat