Ma: 2020.08.26. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Jogháló
Helyreigazítás
Privatkopo.hu 2020.06.23. 15:27:00

A Privát Kopó internetes oldalán 2020. június 16. napján „Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert” címmel megjelent cikkünkben valótlanul állítottuk, hogy Mészáros István, a félresiklott életű üzletember a főváros XII. kerületének fideszes polgármestere, Pokorni Zoltán politikai munkásságát több tízmillió forinttal „szponzorálhatta”.A valóság ezzel szemben az, hogy Pokorni Zoltán az írásban szereplő Mészáros Istvántól soha semmilyen formában - sem közvetve, sem közvetlenül - nem kért, nem kapott, nem fogadott el sem pénzt, sem bármely más „szponzorációt”.

Valótlanul állítottuk továbbá, hogy dr. Péczely Attila ügyvéd, a Fidesz-KDNP hegyvidéki önkormányzati képviselője, Pokorni Zoltán bizalmasa.

A valóság ezzel szemben az, hogy dr. Péczely Attila a Budapest XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat képviselő-testületének 3. számú választókerületben megválasztott képviselője, ugyanakkor nem tekinthető Pokorni Zoltán bizalmasának. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX törvény 32. § (1) bekezdésében rögzítettek alapján a megválasztott képviselők jogai és kötelezettségei azonosak, melyre tekintettel Pokorni Zoltán a képviselők között munkavégzése során különbséget nem tesz, polgármesterként a képviselő-testületet képviseli.

További friss információk
Privatkopo.hu: nyári szünet június 29-től augusztus 30-ig
Nem volt kéznél cigarettapapír, elszívta a forgalmi engedélyt
Vádat emeltek a szerelmes zaklatóval szemben
Helyreigazítás
A cigánybűnözők karmába került milliárdos volt munkatársa: „99 százalék biztonsággal állítom, hogy a meghatalmazásokon szereplő aláírások nem Mészáros Istvántól származnak”
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat