Ma: 2020.07.01. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Szexet ajánlott a 16 éves lány, de inkább kifosztotta a kuncsaftját
Privatkopo.hu 2019.10.21. 17:52:00

Előzetes letartóztatását kezdeményezte a miskolci ügyészség egy 16 éves lánynak, aki pénzért szexuális szolgáltatást ígért egy férfinak, majd inkább kifosztotta a kuncsaftját.A Miskolci Rendőrkapitányság által folytatott nyomozás adatai szerint október 15-én, 14 óra körül a fiatalkorú gyanúsított és egy putnoki férfi Miskolc egyik vasúti pályaudvarának környékén megegyeztek, hogy a gyanúsított pénzért szexuális szolgáltatást nyújt a férfinak; ennek céljából egy közelben lévő romos, elhagyatott ingatlanba mentek.

A szexuális aktust megelőzően azonban megjelent a helyszínen két nő, a lány anyja és egy rokona. Az anya a lánya hiányos ruházatát látva feljelentéssel fenyegette meg a férfit, amiért az a fiatalkorúval szexuális kapcsolatot akart létesíteni. Rövid szóváltást követően dulakodás alakult ki, miközben a fiatalkorú gyanúsított egy földön talált boros üveggel fejen ütötte a sértettet, majd a másik nővel rángatni kezdték a férfi ruházatát, amelynek eredményeként a vállán lévő sporttáska elszakadt és abból kiesett a sértett pénztárcája. A tárcát a fiatalkorú elkövető magához vette, átkutatta, majd abból 4500 forint készpénzt eltulajdonított.

A bántalmazás következtében a sértett a fején 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, és könnyű testi sértés vétsége miatt hatályos magánindítványt terjesztett elő.

A nyomozó hatóság a lányt társtettesként elkövetett kifosztás bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt hallgatta ki gyanúsítottként, azonban a súlyosabb bűncselekmény minősítése a további nyomozás eredményéhez képest változhat.

A lány tagadta a bűncselekmények elkövetését.

A járási ügyészség megítélése szerint a különös tárgyi súlyú bűncselekménnyel gyanúsított fiatalkorú elkövető esetében - akivel szemben a rendőrség ugyanilyen bűncselekmény miatt egy másik ügyben néhány napja elfogatóparancsot bocsátott ki - fennáll a szökés, elrejtőzés, a bűnismétlés, valamint a bizonyítás megnehezítésének a veszélye, ezért kezdeményezte az előzetes letartóztatását a Miskolci Járásbíróságon.

További friss információk
Bántalmazta, fenyegette édesanyját, mert nem kapott pénzt tőle
Pénzváltás ürügyével rabolt ki egy 15 éves fiút
Életét vesztette a kórházban a pécsváradi nő, akit a férje fojtogatott - az elkövetőt letartóztatták
Vascsővel bántalmazta és forró vízzel leöntötte édesanyját
„Megölöm a családom”: késsel támadt anyja élettársára, de végül saját magát sebesítette meg egy 41 éves férfi
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat