Ma: 2020.06.26. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Megerőszakolta a 49 éves nőt, „búcsúzóul” elvette 4 ezer forintját
Privatkopo.hu 2020.06.23. 9:23:00

„Ott maradsz, különben megöllek” - ordította az ismeretlen férfi, miután a gyanú szerint otthonában rátámadt egy 49 éves nőre. Berángatta a hálószobába, megerőszakolta, majd elvitte négyezer forintját.A nő egyedül volt otthon 2020. január 18-án, este, amikor zajt hallott a konyhából. Az előszobába érve egy vadidegen férfivel találta szembe magát. A saját védelme érdekében magánál tartott gázspray-vel lefújta az ismeretlent, ám ez nem elriasztotta, hanem felbőszítette a férfit. Megragadta a nő csuklóját, ököllel többször megütötte, berángatta a hálószobába, lelökte az ágyra és a fejét egy babzsákkal lenyomva tartotta. Miközben megerőszakolta folyamatosan életének kioltásával fenyegette.

Egy óvatlan pillanatban a nőnek sikerült elérnie az ágya melletti szekrényen lévő konyhakést, de támadója kicsavarta a kezéből. Miután megvágta vele a nőt, ráparancsolt, hogy maradjon az ágyon, ő pedig átkutatta áldozata táskáját és kabátját. Négyezer forintot zsebre téve elmenekült a helyszínről. A támadásban megsérült nőt a mentők kórházba vitték, ahol begipszelték eltört csuklóját és ellátták zúzódásait.

A gödöllői nyomozók hónapokon keresztül próbálták az áldozattól kapott személyleírás alapján azonosítani a támadót. Áttörést 2020. június közepén értek el. Akkorra sikerült megállapítaniuk, hogy a bűncselekményt nagy valószínűséggel a tiszafüredi lakcímmel rendelkező, ám ott életvitelszerűen nem tartózkodó P. Dániel követte el. Egyetlen ismert címén hiába keresték, visszatérően ellenőrizték, elfogatóparancsot adtak ki ellene, minden lehetséges módon igyekeztek felkutatni. Végül 2020. június 19-én fogták el a tiszafüredi vasútállomáson.

P. Dániel kihallgatásán a gyanúsítás ellen panaszt nem tett, a bűncselekmény elkövetését elismerte, tettére magyarázatot nem tudott adni. Az azóta letartóztatott 26 éves férfi ellen szexuális erőszak, kifosztás és testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság.

További friss információk
Vascsővel bántalmazta és forró vízzel leöntötte édesanyját
„Megölöm a családom”: késsel támadt anyja élettársára, de végül saját magát sebesítette meg egy 41 éves férfi
Prostituáltakat futtatott külföldön, a bevétel egy részét a dédnagymamájának utaltatta
Gyermekei szeme láttára lőtte hátba volt élettársát
Sokkolóval rabolt egy 49 éves férfi
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat