Ma: 2021.01.22.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Összefogott apa és fia a félrelépő asszony ellen
Privatkopo.hu 2020.11.20. 14:03:00

Egy pincehelyi lakos tett feljelentést 2020. február 14-én egy 44 éves tamási férfi ellen, aki az elmúlt fél év során folyamatosan zaklatta őt azért, mert az elkövető feleségével szexuális viszonya volt.A tamási rendőrök a feljelentést követően adatgyűjtésbe kezdtek, melynek során kiderült, hogy a helyi férfi az elmúlt időszakban több alkalommal fenyegette meg a feleségét, hogy megöli.  Egy szóváltást követően 2020. február 18-án az esti órákban - 17 éves fiuk segítségével - megkötözte feleségét azért, hogy az asszonyban félelmet keltsen. A nyomozók a család otthonában tartott kutatás során egy engedély nélkül tartott 0,22 kaliberű lőfegyvert, hozzá tartozó lőszereket és távcsőt, valamint egy házilagos készítésű hangtompítót, továbbá más élet kioltására alkalmas eszközt is lefoglaltak.

A rendőrök a férfit előállították a Tamási Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki lőfegyverrel és lőszerrel visszaélés bűntett, személyi szabadság megsértése bűntett, kiskorú veszélyeztetése bűntett, kapcsolati erőszak bűntett és zaklatás vétség megalapozott gyanúja miatt. Az elkövetőt őrizetbe vették, a bíróság 2020. február 20-án letartóztatásba helyezte. A férfi azóta is letartóztatásban van.

A cselekmény súlyára tekintettel az ügy vizsgálatát a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságán folytatták. Az eljárás során a 17 éves fiút szintén gyanúsítottként hallgatták ki lőfegyverrel és lőszerrel visszaélés bűntett, személyi szabadság megsértése bűntett, valamint zaklatás vétség elkövetése miatt is.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságon a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat megküldték az illetékes ügyészség részére.  

További friss információk
Letartóztatásban maradhat a kiskorú sérelmére szexuális erőszakot elkövető patkány
Kábítószer ültetvényt számoltak fel az NNI felderítői
Hónapokon át fajtalankodott élettársa 3 éves kislányával egy székesfehérvári feleslegesen született
Kiskorúakat raboltak ki Szombathelyen
Nyomozócsoport üldözi a munkába tartó nőt megtámadó férfit, de szükség van állampolgári segítségre
 
Top cikkek
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat