Ma: 2020.07.01. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Közel 32 kilogramm marihuánával buktak meg - lezárult a nyomozás a drogkereskedők ügyében
police.hu 2018.10.04. 15:48:00

A budapesti nyomozók vádemelési javaslattal zárták annak az öt kábítószer-kereskedőnek és segítőiknek az ügyét, akik közel 60 millió forint értékű marihuánát hoztak be Magyarországra.A nyomozás adatai szerint egy albán és egy szerb férfi szervezésében társaik (négy magyar, két szerb, egy koszovói és egy horvát állampolgár) nagy mennyiségű kábítószert szállítottak Magyarország területére.

A belvárosi járőrök még 2016. november 15-én, Budapest V. kerületében, a József Attila utcában igazoltatták M. Zoltánt, akinek az autójában - egy utazótáskában - több mint 18 kilogramm marihuánát találtak. Másnap, 2016. november 16-án a nyomozók Budaörsön elfogták a két szerb és az egyik magyar férfit, majd megtalálták az autójukban elrejtett közel 13 kilogramm marihuánát.

A rendőrök a nyomozás során öt személyt kábítószer-kereskedelem bűntett miatt, a másik öt személyt kábítószer birtoklása miatt hallgattak ki gyanúsítottként. A BRFK Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói az ügyben lefoglalt marihuánával közel 60 millió forint értékű, 32 000 adag kábítószert vontak ki a forgalomból.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztályának munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat a napokban átadták az illetékes ügyészségnek.

További friss információk
Bántalmazta, fenyegette édesanyját, mert nem kapott pénzt tőle
Pénzváltás ürügyével rabolt ki egy 15 éves fiút
Életét vesztette a kórházban a pécsváradi nő, akit a férje fojtogatott - az elkövetőt letartóztatták
Vascsővel bántalmazta és forró vízzel leöntötte édesanyját
„Megölöm a családom”: késsel támadt anyja élettársára, de végül saját magát sebesítette meg egy 41 éves férfi
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat