Ma: 2021.04.18. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
„Van egy cigid?”: a jól bevált recept alkalmazásával kezdte a bűnözést a 15 éves „navajonki”
Pestiriport.hu 2021. 04. 01. 6:04:00

A megalapozott gyanú szerint, a fiú egy éjszaka leforgása alatt két rablást és egy lopást hajtott végre Jászárokszálláson. A nyomozók a 15 éves gyanúsított őrizetbe vételéről határoztak, és a későbbiekben előterjesztést tesznek letartóztatása indítványozására - írja a Pestiriport.hu.Bejelentés érkezett a rendőrségre, mert 2021. március 29-én, 20 óra körül egy ismeretlen személy odalépett a jászárokszállási téren egy férfihez és tőle cigarettát kért. A férfi visszautasította a kérést, ezért a bűnelkövető egy tégladarabbal megütötte őt, majd a kabátja zsebéből kivette a pénztárcáját - amelyben iratai, bankkártyája és némi készpénz volt - és azzal távozott a helyszínről.

2021. március 30-án, 10 órakor ismét bejelentés érkezett a rendőrségre, mert a hajnali órákban, Jászárokszálláson egy idős asszony tulajdonát képező családi házba ment be ismeretlen személy, majd megragadta a rémült sértett nyakát és tőle pénzt követelt. Az agresszív magatartás hatására a szépkorú félelmében egy 20 000 forint címletű bankjegyet adott át a férfinek, aki zsákmányával távozott a házból.

A jászsági egyenruhások rövid időn belül azonosították, majd elfogták és előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalkorút, akit gyanúsítottként kihallgattak.

A nyomozók nemcsak a kétrendbeli rablást rótták az ifjú terhelt részére, hiszen a megalapozott gyanú szerint, ő a feltételezett elkövetője annak a bűncselekménynek is, amit az első rablást követően valósított meg. Ekkor egy jászárokszállási ingatlan udvarára ment be, és onnan egy kerékpárt tulajdonított el.  A 15 éves gyanúsított beismerő vallomást tett, elmondta, hogy az első bűncselekménynél megszerzett pénztárcából a készpénzt kivette, majd a tárcát egy udvarra bedobta, míg a lopott biciklit egy helyi kerékpártárolóban hagyta. A megszerzett anyagiakból édességet és cigarettát vásárolt.

A nyomozók a fiatalkorú gyanúsított őrizetbe vételéről határoztak, és a későbbiekben előterjesztést tesznek letartóztatása indítványozására.

A Jászberényi Rendőrkapitányság kétrendbeli rablás bűntett és lopás vétség elkövetése miatt folytat eljárást.

További friss információk
Időskorúakat és fogyatékkal élőket rabolt ki, Németországban akadt horogra
Feladta magát a dohánybolti rabló, miután megtudta, hogy a rendőrök keresik
A Dunaferr többségi tulajdonosa szerint „fizikai agresszióra készült Mikó István és csapata”
„Navajonkik” akcióban: kiskorú lányával ment lopni az anya
Megszurkálta a panzióst, aztán késsel fenyegette a rendőröket egy 24 éves nő
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat