Ma: 2021.01.22.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Egyetlen ütéssel okozott maradandó fogyatékosságot
Privatkopo.hu 2020.11.20. 14:26:00

A Székesfehérvári Járási Ügyészség maradandó fogyatékosságot okozó súlyos testi sértés bűntette miatt vádat emelt azzal a férfival szemben, aki - egy vitát követően - az utcán bántalmazta ismerősét.A vádirat szerint a 24 éves férfi 2019. július 14-én, este, Székesfehérváron, az utcán összetalálkozott ismerősével, akivel egy korábbi nézeteltérés miatt vitatkozni kezdett. A sértett a vitát abbahagyta, távozni akart, azonban a férfi utánaszaladt, lendületből ököllel arcon ütötte, amelytől a sértett megtántorodott, majd elmenekült a helyszínről.

A bántalmazás következtében a sértett állkapcsa eltörött, a kórházi műtét során a bölcsességfogát el kellett távolítani.

A vádlott korábbi szabadságvesztés büntetésből történt feltételes szabadságra bocsátásának hatálya alatt követte el a bűncselekményt.

Az ügyészség vádiratában az elkövetővel szemben végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását, valamint a feltételes szabadság megszüntetését indítványozta.

További friss információk
Letartóztatásban maradhat a kiskorú sérelmére szexuális erőszakot elkövető patkány
Kábítószer ültetvényt számoltak fel az NNI felderítői
Hónapokon át fajtalankodott élettársa 3 éves kislányával egy székesfehérvári feleslegesen született
Kiskorúakat raboltak ki Szombathelyen
Nyomozócsoport üldözi a munkába tartó nőt megtámadó férfit, de szükség van állampolgári segítségre
 
Top cikkek
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat