Ma: 2021.06.14. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
„Van egy cigid?” Három cigány rabolt ki egy idős férfit - az egyik elkövető 14, a másik 12 éves
Privatkopo.hu 2020. 10. 24. 6:14:00

A gyanú szerint egy 20 éves férfi, egy fiatalkorú és egy gyermekkorú rabolta ki az idős sértettet. Az elkövetőket - a gyermekkorú kivételével - bűnügyi őtizetbe vették.Rablásról érkezett bejelentés a rendőrségre 2020. október 23-án, hajnalban.

Baján, a Szabadság úton egy 54 éves helyi lakost leszólított három ismeretlen: cigarettát és pénzt kértek. Amikor a férfi nem tett eleget a követelésnek, a fiatalok megfenyegették, majd egyikük megrúgta, majd a már földön fekvő sértettet közösen ütlegelték és rugdosták. A védtelen férfitől ellopták a pénztárcáját és a cigarettáját.

Egy járókelő figyelt fel az eseményekre, aki biciklivel a menekülő tettesek után sietett. Egyiküket, egy 12 éves fiút feltartóztatott a rendőrök kiérkezéséig. A másik két feltételezett elkövetőt - egy 20 éves és egy 14 éves helybélit - a rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták.

A bajai nyomozók a csoportos rablás bűntettével gyanúsítható R. Rolandot és fiatalkorú társát - kihallgatásukat követően - őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásuk indítványozására.

További friss információk
A BRFK újabb kábítószer-kereskedőkön ütött rajta
Padon alvó férfit fosztott ki egy 16 éves „navajonki”
Az ágyhoz kötözte szeretőjét, majd több mint ötvenszer belevágta a kést R. Katalin
Média1.hu: Külföldre menekítik a Kovács Zoltán és Orosz Barbara állítólagos titkos viszonyáról cikkező Pesti Riport és Privát Kopó nevű portálokat
Büntetőfékezett, megütötte a sofőrt, majd betörte az autója szélvédőjét
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat