Ma: 2020.01.16. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Alkoholt rabolt a cigány Törökszentmiklóson
Privatkopo.hu 2019.12.04. 8:06:00

Rövid időn belül elfogták a rendőrök azt a férfit, aki egy üveg szeszes italért rabolt egy törökszentmiklósi üzletben.A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság eljárást indított rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt V. Csaba ellen.

A 28 éves törökszentmiklósi lakos 2019. december 2-án, 16 óra után, egy törökszentmiklósi üzletben kabátja alá rejtett egy üveg szeszes italt, majd a pénztártól fizetés nélkül távozott.

A bolt dolgozói észlelték a lopást, és egyikük feltartóztatta a tolvajt. A férfi, hogy el tudjon menekülni ellökte az alkalmazottat és elszaladt a helyszínről.

A rendőrök rövid időn belül azonosították, majd elfogták a jogsértőt, akit a nyomozók gyanúsítottként kihallgattak és őrizetbe vettek.   

További friss információk
Botrány! Taxist vert a Budapest Airport által szerződtetett magán biztonsági cég munkatársa (videó!)
Feltételesen szabadlábra kerülhet a „skálás gyilkos” - jól viselkedett a fegyházban
Nagy a rend: ismét megöltek egy nőt Budapesten
Nyakon szúrta osztálytársát egy elsős kisgyerek
Tizennyolc bűncselekmény elkövetésével vádolják a 17 éves cigányt
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat