Ma: 2018.05.21. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Villamosokon mutogatta magát a szatír - vádat emelt az ügyészség
HP 2018.02.05. 12:37:00

Vádat emelt az ügyészség egy férfival szemben, aki tavaly kétszer is szeméremsértő módon mutogatta magát Budapesten, a Nagykörúton közlekedő villamosokon.A vádirat szerint a 30 éves férfi 2017. február 22-én, délután utazott egy Combino villamoson, a pesti Nagykörúton, amikor a Wesselényi utca és Király utca megállóhelyek között váratlanul letolta a nadrágját, és a nemi szervét több alkalommal is egy mellette utazó nőhöz érintette. A vádlott cselekményét a több utas is észlelte, ők tartották vissza a férfit a rendőrség kiérkezéséig.

Ezt követően a férfi 2017. április 3-án ugyanilyen cselekményt követett el, ugyanazon a vonalszakaszon, mint néhány héttel korábban. A vád szerint a vádlott ekkor is letolta a nadrágját, majd a nemi szervét több alkalommal egy mellette utazó nőhöz dörgölte. A cselekményét ekkor a villamoson tartózkodó rendőrök észlelték, akik a vádlottat elfogták és előállították.

A Budapesti VI. és VII. Kerületi Ügyészség a férfival szemben szeméremsértés vétsége miatt nyújtott be vádiratot az illetékes bíróságra.

További friss információk
Szerencsejátékon verte el ügyfelei pénzét egy volt ügyvéd
Edit traktort ígért, 400 ezer forint előleget kért
150 ezer eurót csalt ki egy török futballklubtól
Eladták a vendéglátóipari gépeket a bérelt kávézóból
Nem mind arany, ami fénylik: előzetes letartóztatásban a csaló nők
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat