Ma: 2018.07.20. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Bokor alá rejtette a lopott porcelánokat
HP 2017.11.16. 8:40:00

Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki betört egy újbudai antiküzletbe, majd onnan közel egymillió forint értékben lopott el porcelán- és ezüsttárgyakat.A nyomozás adatai szerint a 48 éves abádszalóki lakos szerdán, éjszaka törte be egy újbudai antiküzlet bejárati ajtajának üveges részét, majd egy szatyorba pakolt különböző porcelánedényeket, ékszereket és ezüsttárgyakat.

A bűncselekményt egy szomszéd vette észre, aki azonnal értesítette a rendőröket. A férfi eközben kiment az üzletből és a lopott tárgyakat egy bokor alá rejtette.

A járőrök ennek ellenére, az újbudai Térfigyelő Központ segítségével, és a bejelentő által adott személyleírás alapján még a közelben felismerték és elfogták a férfit. A rendőrök ez elkövetőhöz mentőt hívtak, mivel a férfi az üveg betörésekor megsérült és elvágta a kezét.

A járőrök később megtalálták az elrejtett antiktárgyakat is, ez alapján a férfit őrizetbe vették és lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A XI. kerületi rendőrkapitányság nyomozói kezdeményezték a férfi előzetes letartóztatását is.

További friss információk
Négyszer saját magának adta át a kikézbesítendő összegeket a postásnő
1,6 milliárdot csaltak a csúcsarannyal hitegető nyíregyházi csalók
Exkluzív! A 8 milliárdos csalási ügy másodrendű vádlottja: „a nyomozók felállítottak egy elméletet és ahhoz gyűjtötték, gyártották a bizonyítékokat - a gombokhoz keresték a kabátot”
Hamis adásvételi szerződéssel kaparintották meg a hagyatékot - az okiratokat egy olyan ügyvéd „ellenjegyezte”, aki évekkel korábban elhunyt
Csalás gyanúja miatt nyomoznak a fedezeti ingatlanok gyanús adásvételében közreműködő Lapis-cégekkel összefüggésben
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat