Ma: 2020.05.25. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Úgy megverte ismerősét, hogy az belehalt a sérüléseibe
Privatkopo.hu 2020.05.16. 12:33:00

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon gyanúsítottként hallgattak ki egy külföldi férfit, aki bántalmazta ismerősét. A sértett később belehalt a sérüléseibe. Az elkövetőt bűnügyi őrizetbe vették.A nyomozás során beszerzett adatok alapján a 47 éves elkövető 2020. május 14-én, a késő esti órákban, Balástya külterületén - előzetes szóváltást követően - bántalmazta ismerősét. A férfi ennek következtében életét vesztette. A rendőrségre 2020. május 15-én, reggel érkezett bejelentés az esetről.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói - a Kisteleki Rendőrkapitányság munkatársaival együttműködve - a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét néhány órán belül elfogták, előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták. A férfi ellen - őrizetbe vétele mellett - halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

A rendőrök az illetékes ügyészségen előterjesztést tesznek a 47 éves gyanúsított letartóztatásának indítványozására.

További friss információk
Összeverte élettársát, a nő napokkal később életveszélyes sérülésekkel került kórházba
Kiskorú lányát bántalmazta, nem először
Késsel ment a dohányboltba egy 20 éves férfi - nem cigarettáért
Salgótarjáni szórakozóhelyen balhéztak össze
Kirabolták, majd a csalánosba lökték - vádemelés két „c-típusú” fiatalkorúval szemben
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat