Ma: 2021.01.10. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Tankolás közben akart kirabolni egy férfit
Privatkopo.hu 2020.12.22. 7:57:00

Rablásról kaptak bejelentést a budapesti rendőrök 2020. december 20-án, 11 óra 55 perckor, a segélyhívás egy Budapest IX. kerületi benzinkútról érkezett.A ferencvárosi nyomozók rövid időn belül a helyszínre értek, ahol megtudták, hogy egy férfi éppen tankolni szeretett volna a kúton, amikor odalépett hozzá egy ismeretlen, és pénzt követelt tőle. A sofőr nem adott pénzt a férfinek, aki erre ököllel gyomorszájon ütötte. A két férfi ezután dulakodott egymással, majd a támadó értékszerzés nélkül távozott.

A ferencvárosi nyomozók a kúttól nem messze elfogták a feltételezett elkövetőt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a 23 éves budapesti M. Martint rablás bűntett kísérlet miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd - őrizetbe vétele mellett - előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.    

További friss információk
Életveszélyt okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt elrendelték egy 34 éves férfi letartóztatását
Csontozókéssel támadt volt párjára
Rendszeresen bántalmazta, fenyegette szüleit egy szegedi vadnő
Tankolás közben akart kirabolni egy férfit
Tömegverekedés egy esztergomi szórakozóhely előtt
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat