Ma: 2020.05.25. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Életveszélyesen bántalmazta 55 éves ismerősét a 22 éves férfi
Privatkopo.hu 2020.05.13. 13:37:00

A Tolna Megyei Főügyészség a bántalmazót életveszélyt okozó testi sértés bűntettével, további két személyt segítségnyújtás elmulasztásának vétségével vádol.A vádirat szerint a 22 éves vádlott 2019. szeptember 3-án, délután, Izményben, ittas állapotban az utcán kiabálva szidalmazta azt az 55 éves férfit - a sértettet -, aki egyébként a családjával szoros, barátinak tekinthető kapcsolatban van. A férfi legalább három alkalommal (ebből kétszer igen nagy erővel), jobb öklével arcon ütötte a vele szemben álló sértettet.

Az ütésektől a sértett többszörös töréses sérüléseket szenvedett, a harmadik ökölütés után pedig nekiesett egy kerítésnek, majd hanyatt vágódott, és - a fejét beütve - elveszítette az eszméletét. Az elszenvedett sérülésektől közvetlen életveszélyes állapotba került.

A magatehetetlen sértettet a vádlott az időközben helyszínre érkező édesapja segítségével elvitte az utóbbi több háznyi távolságra lévő lakóházához, és annak udvarán a ház bejárata előtt lefektette a földre. A vádlott, az édesapja és annak felesége vízzel lelocsolták a sértettet, de ő nem tért magához, majd a vádlott el is hagyta a helyszínt. A vádlott édesapja és a felesége a kommunikálni képtelen, láthatóan segítségre szoruló sértetthez sem orvost, sem mentőt nem hívott, hanem egy idő után ketten megfogták és kivitték a házuk elé az utcára, ahol nekitámasztották a kerítésnek és magára hagyták. Végül az egyik szomszéd értesítette a rendőrséget és a mentőket.

Az ügyészség a bántalmazó, jelenleg is letartóztatásban lévő, különös visszaesőnek minősülő férfival szemben börtönben végrehajtandó szabadságvesztést és a közügyek gyakorlásától eltiltását, míg a másik két vádlott esetében felfüggesztett fogházbüntetés kiszabását indítványozta a Szekszárdi Törvényszéknél.

További friss információk
Összeverte élettársát, a nő napokkal később életveszélyes sérülésekkel került kórházba
Kiskorú lányát bántalmazta, nem először
Késsel ment a dohányboltba egy 20 éves férfi - nem cigarettáért
Salgótarjáni szórakozóhelyen balhéztak össze
Kirabolták, majd a csalánosba lökték - vádemelés két „c-típusú” fiatalkorúval szemben
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat