Ma: 2020.06.30. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Jogszerűen intézkedő rendőrt fojtogatott
Privatkopo.hu 2020.06.12. 14:05:00

A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség hivatalos személy elleni erőszak bűntette és más bűncselekmény miatt folytat büntetőeljárást a Hajdú-Bihar megyei községben lakó büntetett előéletű férfi ellen.A megalapozott gyanú szerint a családjával szemben ittas állapotban, erőszakosan viselkedő férfi lakásánál állampolgári bejelentésre 2020. június 11-én, 13 óra 45 perckor megjelenő körzeti megbízott rendőrrel szemben az elkövető támadóan lépett fel, trágár kifejezésekkel sértegette, tettlegességgel fenyegette, majd neki is támadt a rendőrnek, meglökte, a testi kényszert alkalmazó egyenruhást dulakodásra kényszerítve, annak nyakát karkulccsal, fojtó fogással szorítani kezdte. A szorítást a rendőr a bejelentő segítségével elhárította, ennek során a gyanúsított a rendőr segítőjét nagy erővel megrúgta.

A rendőr és segítője a cselekmény következtében nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek, sérülésük miatt kérték az elkövető felelősségre vonását.

A gyanúsított tagadta a cselekmény elkövetését. A regionális nyomozó ügyészség az őrizetét elrendelte és a a letartóztatására tett indítványt a Debreceni Járásbíróság nyomozási bírájához.

További friss információk
Ököllel ütötte ismerősét egy fiatalkorú, a sértett súlyos sérülést szenvedett
Jogerősen elítélték a szomszédját fegyverrel életveszélyesen megsebesítő férfit: 7 év börtönbüntetést kapott
Őrizetbe vették a süttői kettős emberölés gyanúsítottját - az egyik áldozat 26 éves öccse követte el a bűncselekményt
Különös kegyetlenséggel végzett az őt pénzelő nagynénjével a 24 éves drogfüggő férfi
Bántalmazta volt élettársát, majd fenyegetéssel pénzt szerzett tőle
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat