Ma: 2020.05.25. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
87 éves nénit rabolt ki a putnoki cigányasszony
Privatkopo.hu 2020.05.13. 15:16:00

Őrizetbe vette a rendőrség azt a nőt, aki betört egy 87 éves idős asszonyhoz, majd amikor az váratlanul hazaérkezett a bevásárlásból, bántalmazta és elvette értékeit.Rablás és testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást az Ózdi Rendőrkapitányság egy 50 éves nővel szemben.

A gyanúsított 2020. május 12-én, a délutáni órákban betört egy putnoki lakásba, ahol értékek után kutatott. A sértett ekkor érkezett meg a bevásárlásból és otthonában szembe találkozott az általa látásból ismert nővel. A betörő ekkor ellökte az idős nőt, aki elesett, és a földön fekvő 87 éves asszonyt a támadó tovább bántalmazta, majd egy kosárral és egy táskával elmenekült a lakásból.

A sértettnek a bántalmazás következtében súlyos sérülései keletkeztek.

A rendőrök a bejelentést követően rövid időn belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható asszonyt, aki beismerő vallomást tett.

Az Ózdi Rendőrkapitányság munkatársai őrizetbe vették a nőt, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására is az ügyészség felé.

További friss információk
Összeverte élettársát, a nő napokkal később életveszélyes sérülésekkel került kórházba
Kiskorú lányát bántalmazta, nem először
Késsel ment a dohányboltba egy 20 éves férfi - nem cigarettáért
Salgótarjáni szórakozóhelyen balhéztak össze
Kirabolták, majd a csalánosba lökték - vádemelés két „c-típusú” fiatalkorúval szemben
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat