Ma: 2019.06.27. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Kalandosra sikeredett egy horgásztói szórakozás Borsodban
Privatkopo.hu 2018.09.26. 10:32:00

A Szerencsi Járási Ügyészség vádat emelt egy 31 éves férfi ellen súlyos testi sértés bűntette miatt.A vádirati tényállás szerint a vádlott 2018. április hónap elején, a reggeli óráktól kezdve családi, illetve baráti körben Szerencs-Ond külterületén található horgásztónál szórakozott, és ittas állapotba került.

A társaság tagjai közül egy személy - a későbbi sértett - szintén ittas állapotban szóváltásba keveredett a többiekkel, majd a délutáni órákban egyedül hazaindult. A vádlott és a sértett testvére megpróbálták visszatartani, ez nem járt sikerrel, ezután amikor a gépjárművel hazaindultak, a vádlott észlelte az út szélén közlekedő sértettet, akit ismét arra hívott fel, hogy menjen velük haza. A vádlott a sértett férfit a jármű felé terelte, de ő ellenállt és elesett, ezután segítségért kiabált azzal, hogy őt bántalmazzák.

A vádlott visszaült a kocsiba, aztán mégis úgy döntött, hogy a sértettet hazaviszi, de ebbe a sértett továbbra sem egyezett bele, és mivel nem hagyták békén, felmászott egy villanyoszlopra. A vádlott utánanyúlt, a lábainál fogva a földre rántotta, és egy alkalommal, ököllel arcon ütötte. A sértett gyalogosan elment a helyszínről, de útközben rosszul lett, ezért egy közeli lakóházban kért segítséget, így a mentők kórházba szállították.

Az ütés következtében a sértett a bal állkapocstest törését és jobb alsó őrlőfoga traumás elvesztését szenvedte el.

A vád tárgyát képező súlyos testi sértés bűntette 3 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. Mivel a vádlott a bűncselekmény elkövetését beismerte, szabadlábon van, az ügy megítélése egyszerű, és a büntetés célja tárgyalás nélkül is elérhető, az ügyészség az új büntetőeljárási törvényben szabályozott büntetővégzés meghozatalára irányuló eljárás keretében, tárgyalás mellőzésével pénzbüntetés kiszabására tett indítványt.

További friss információk
Süket, kerekesszékes idős férfit rabolt ki egy érdi cigánykölyök - felborította, kerékpárja hátsó kerekével ütötte
Szabadlábon védekezhet az életveszélyes bántalmazás elkövetője
Közel 4 év elteltével elfogták a mórahalmi ékszerbolt kirablóját
Szilánkosra törték a koponyáját, mert egy másik gazdánál vállalt munkát
Megvert két asszonyt, mert haza akarták vinni az ívócimboráját
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat