Ma: 2019.09.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Életveszélyesen bántalmazott egy fiatal nőt - hat évig bujkált
Privatkopo.hu 2019.01.27. 9:51:00

A budapesti nyomozók befejezték annak a férfinak az ügyét, aki 2011 júniusában nézeteltérés miatt életveszélyesen bántalmazott egy nőt, majd - a várható büntetőjogi következmények elől - külföldre menekült.A nyomozás adatai szerint még 2011. június 7-én egy fiatal nő és egy - akkor - 33 éves borsodsziráki férfi Budapest XVI. kerületében, a Veres Péter úton bement egy sörözőbe, ahol folytatták a már korábban elkezdett italozást.

Miután elindultak a sörözőből a nő lakhelye felé vették az irányt, de útközben nézeteltérés alakult ki köztük, és a férfi többször megütötte a nőt. A sértett másnap reggel tért csak magához kőbányai lakhelyén. A nő egyik ismerőse talált rá, aki azonnal mentőt hívott hozzá. A kórházban megállapították, hogy a sértett életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A nyomozók azonosították az elkövetőt és elrendelték a körözését, a bíróság pedig európai és nemzetközi elfogatóparancsot adott ki ellene. A férfit végül Ausztriában - egy másik bűncselekmény elkövetése miatt - fogták el az osztrák rendőrök, majd a kiszabott büntetésének letöltését követően, 2017. március 3-án átadták a magyar kollégáiknak.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztályának munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratot a napokban átadták az illetékes ügyészség részére.

További friss információk
Garázdaság és testi sértés miatt vették őrizetbe a cigányt
Taxis segítségével akart drogot értékesíteni, de a „vevő” fegyverrel érkezett és ingyen vitte az ecstasyt
Autóval nekimentek, megverték és pénzt követeltek egy idős sofőrtől
Gyorsra vette az udvarlást a „nyóckeres” cigány
Márk nem szólt egy szót sem, csak ütött és rúgott
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat