Ma: 2021.08.05. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Féltékenységből verte össze élettársát
Privatkopo.hu 2020. 11. 12. 9:26:00

A Vas Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki a vád szerint 2020 áprilisában, egy Vas megyei városban, féltékenységből többször megütötte, megrúgta az élettársát, és azokkal a bántalmazottnak életveszélyes sérülést okozott.A vádlott 2020 áprilisában a sértettel közösen használt albérletben italozott, miközben szóváltást provokált a sértettel, őt azzal gyanúsította, hogy megcsalta, majd ököllel többször arcon ütötte őt. A sértett a nappaliba menekült, azonban a vádlott utána ment és folytatta a bántalmazását, miközben követelte, hogy árulja el, kivel csalta meg. A sértett félelmében mondott egy nevet, emiatt a vádlott ismét ököllel arcon ütötte, valamint megrúgta.

A sértettnek azt követően sikerült a lakásból elmenekülnie, hogy a vádlott bora elfogyott és a vádlott további italért ment el a közeli itallerakatba.

A bántalmazás következtében a sértett nyolc napon túl gyógyuló, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A Vas Megyei Főügyészség a vádlottal szemben végrehajtandó szabadságvesztés kiszabását indítványozta.

A Vas Megyei Főügyészség mértékes indítványt is tett a vádiratban és három év börtönbüntetés kiszabását indítványozta a vádlottal szemben, ha az előkészítő ülésen beismerő vallomást tesz és lemond a tárgyaláshoz való jogáról.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Fenyegetőzött és ütött, mert úgy gondolta, hogy átverték a dohányboltban
Verekedésbe torkollott veszekedés
Vádemelés a volt élettársát a nyílt utcán nyakon szúró férfi ellen
Pénzt kért, nem kapott, elvette erőszakkal
Egy telekvita miatt acélpálcával sújtott le a szomszédjára a feldühödött vádlott
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat