Ma: 2020.11.16. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Féltékenységből verte össze élettársát
Privatkopo.hu 2020.11.12. 9:26:00

A Vas Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki a vád szerint 2020 áprilisában, egy Vas megyei városban, féltékenységből többször megütötte, megrúgta az élettársát, és azokkal a bántalmazottnak életveszélyes sérülést okozott.A vádlott 2020 áprilisában a sértettel közösen használt albérletben italozott, miközben szóváltást provokált a sértettel, őt azzal gyanúsította, hogy megcsalta, majd ököllel többször arcon ütötte őt. A sértett a nappaliba menekült, azonban a vádlott utána ment és folytatta a bántalmazását, miközben követelte, hogy árulja el, kivel csalta meg. A sértett félelmében mondott egy nevet, emiatt a vádlott ismét ököllel arcon ütötte, valamint megrúgta.

A sértettnek azt követően sikerült a lakásból elmenekülnie, hogy a vádlott bora elfogyott és a vádlott további italért ment el a közeli itallerakatba.

A bántalmazás következtében a sértett nyolc napon túl gyógyuló, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A Vas Megyei Főügyészség a vádlottal szemben végrehajtandó szabadságvesztés kiszabását indítványozta.

A Vas Megyei Főügyészség mértékes indítványt is tett a vádiratban és három év börtönbüntetés kiszabását indítványozta a vádlottal szemben, ha az előkészítő ülésen beismerő vallomást tesz és lemond a tárgyaláshoz való jogáról.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Emberölés kísérlete miatt vettek őrizetbe egy 70 éves férfit
Ütötte-verte, prostitúcióra kényszerítette
Féltékenységből verte össze élettársát
Hasba szúrta apját egy 29 éves férfi Kecskeméten
Bűnügyi őrizetben egy borsodi „kiccsalád” - rendőrökre támadtak
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat