Ma: 2020.08.26. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Brutálisan végzett 18 éves szeretőjével a Vas megyei mentőápoló - balesetnek álcázta az emberölést
444.hu 2018.05.29. 17:18:00

Életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélték azt a 31 éves bobai férfit, aki brutálisan meggyilkolta a 18 éves barátnőjét, majd a bűncselekményt igyekezett balesetként beállítani. Legkorábban 25 év múlva szabadulhat. Az ítélet nem jogerős.A 31 éves T. Gábor mentőápoló elsősegélyképzést tartott a bobai középiskolásoknak, ahol megismerkedett egy 16 éves lánnyal, később pedig viszony alakult ki közöttük. A nyomozás során azonban kiderült, hogy a férfi megfojtotta a lányt, majd felhívta az édesapját, hogy legurult a lépcsőn és éppen az életét próbálja menteni.

Kapcsolatuk titkos volt, mivel a férfinek volt élettársa, ráadásul ugyanazon a településen volt képviselő, mint ahol a lány apja alpolgármester. A férfi egyébként 2006 és 2009 között a kecskeméti színház társulatának is tagja volt. Végül az apának is gyanús lett az ügy, de hiába tiltotta el lányát a férfitől, még úgy is találkozgattak, hogy a férfi élettársa gyereket várt. A vádlott a kapcsolatuk során többször bántalmazta a későbbi áldozatot.

A kettőjük vitájának is ez volt az egyik forrása, az akkor már 18 éves lány a vele eltöltött kevés idő miatt szidta a férfit és a születendő gyerekét, mire a férfi megverte, ajtófélfának lökte, felkapta és eldobta a lányt, akit otthagyott a nappaliban ájultan, sérülésekkel, vérző állapotban.

Ekkor villant az agyába, hogy a lány feljelentheti ezért és mindent elmondhat az élettársának, ezért visszament, meggyilkolta, majd megpróbálta az egészet balesetnek álcázni. Az egész innentől válik igazán sokkolóvá..

A férfi miután visszament az ájultságtól éppen csak magához térő lányhoz

  - a fejét nagy erővel beleverte egy gerendába,

  - a lány telefonjáról felhívta saját magát,

  - egy törölközővel feltakarította a vérnyomokat,

  - elbiciklizett a postához, ahol a szeretője apját hívta azzal, hogy baleset történt a lányával, és rohan hozzá.

  A lányt még meg is próbálta újraéleszteni, miközben a mentőket hívta a látszat kedvéért, de a lány még magánál volt, ezért a földhöz verte a fejét, és az orrát és a száját befogva megfojtotta. Végül a fojtogatásba halt bele.

  A kiérkező mentősöknek, rendőröknek és környékbelieknek végig próbálta menteni magát, tényleg újraélesztést imitált, megmutatta a rendőröknek a hívásnaplót. Végül úgy bukott le, hogy az orvosi szakvélemény megállapította az idegenkezűséget.

Az is kiderült, hogy a férfi még a gyilkosság napján új nővel lépett kapcsolatban, 100-nál is több sms-t írt neki és szexuális ajánlatot is tett.

A bíró szerint mivel a megbánásnak semmi jelét nem mutatta, életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélték, legkorábban 25 év múlva szabadulhat, de védői fellebbeztek, így az ítélet nem jogerős.

További friss információk
Ököllel ütötte ismerősét egy fiatalkorú, a sértett súlyos sérülést szenvedett
Jogerősen elítélték a szomszédját fegyverrel életveszélyesen megsebesítő férfit: 7 év börtönbüntetést kapott
Őrizetbe vették a süttői kettős emberölés gyanúsítottját - az egyik áldozat 26 éves öccse követte el a bűncselekményt
Különös kegyetlenséggel végzett az őt pénzelő nagynénjével a 24 éves drogfüggő férfi
Bántalmazta volt élettársát, majd fenyegetéssel pénzt szerzett tőle
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat