Ma: 2018.10.18. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Brutálisan végzett 18 éves szeretőjével a Vas megyei mentőápoló - balesetnek álcázta az emberölést
444.hu 2018.05.29. 17:18:00

Életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélték azt a 31 éves bobai férfit, aki brutálisan meggyilkolta a 18 éves barátnőjét, majd a bűncselekményt igyekezett balesetként beállítani. Legkorábban 25 év múlva szabadulhat. Az ítélet nem jogerős.A 31 éves T. Gábor mentőápoló elsősegélyképzést tartott a bobai középiskolásoknak, ahol megismerkedett egy 16 éves lánnyal, később pedig viszony alakult ki közöttük. A nyomozás során azonban kiderült, hogy a férfi megfojtotta a lányt, majd felhívta az édesapját, hogy legurult a lépcsőn és éppen az életét próbálja menteni.

Kapcsolatuk titkos volt, mivel a férfinek volt élettársa, ráadásul ugyanazon a településen volt képviselő, mint ahol a lány apja alpolgármester. A férfi egyébként 2006 és 2009 között a kecskeméti színház társulatának is tagja volt. Végül az apának is gyanús lett az ügy, de hiába tiltotta el lányát a férfitől, még úgy is találkozgattak, hogy a férfi élettársa gyereket várt. A vádlott a kapcsolatuk során többször bántalmazta a későbbi áldozatot.

A kettőjük vitájának is ez volt az egyik forrása, az akkor már 18 éves lány a vele eltöltött kevés idő miatt szidta a férfit és a születendő gyerekét, mire a férfi megverte, ajtófélfának lökte, felkapta és eldobta a lányt, akit otthagyott a nappaliban ájultan, sérülésekkel, vérző állapotban.

Ekkor villant az agyába, hogy a lány feljelentheti ezért és mindent elmondhat az élettársának, ezért visszament, meggyilkolta, majd megpróbálta az egészet balesetnek álcázni. Az egész innentől válik igazán sokkolóvá..

A férfi miután visszament az ájultságtól éppen csak magához térő lányhoz

  - a fejét nagy erővel beleverte egy gerendába,

  - a lány telefonjáról felhívta saját magát,

  - egy törölközővel feltakarította a vérnyomokat,

  - elbiciklizett a postához, ahol a szeretője apját hívta azzal, hogy baleset történt a lányával, és rohan hozzá.

  A lányt még meg is próbálta újraéleszteni, miközben a mentőket hívta a látszat kedvéért, de a lány még magánál volt, ezért a földhöz verte a fejét, és az orrát és a száját befogva megfojtotta. Végül a fojtogatásba halt bele.

  A kiérkező mentősöknek, rendőröknek és környékbelieknek végig próbálta menteni magát, tényleg újraélesztést imitált, megmutatta a rendőröknek a hívásnaplót. Végül úgy bukott le, hogy az orvosi szakvélemény megállapította az idegenkezűséget.

Az is kiderült, hogy a férfi még a gyilkosság napján új nővel lépett kapcsolatban, 100-nál is több sms-t írt neki és szexuális ajánlatot is tett.

A bíró szerint mivel a megbánásnak semmi jelét nem mutatta, életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélték, legkorábban 25 év múlva szabadulhat, de védői fellebbeztek, így az ítélet nem jogerős.

További friss információk
Két darab tojás miatt akart megölni egy idős nőt egy bepálinkázott rápolti fiatal
Edzés közben támadt egy moslék az ultrafutó bajnoknőre - összeverte, meg akarta erőszakolni
A „nála lévő” térkövek sem mentették meg a részegen ordítozó ukrán vendégmunkás életét
Megkéselte élettársát egy 44 éves nő
Családi kör az eltérő kultúrában: tíz éven át erőszakolta lányát a felesége tudtával, az újszülöttet megölték
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat