Ma: 2020.06.04. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Ágyhoz kötözte, majd többször mellkason szúrta szeretőjét, gyermekei apját a gödöllői nő
Privatkopo.hu 2020.04.03. 17:41:00

A Budakörnyéki Járásbíróság bírója távmeghallgatással megtartott ülésén április 3-án elrendelte annak a 39 éves asszonynak a letartóztatását, aki szerdán, este tett bejelentést a rendőrségen, hogy megölte ismerősét, Gödöllőn. R. Katalin egy késsel többször mellkastájékon szúrta a 42 éves férfit (amint az ma kiderült: a szeretőjét), majd magára hagyta. Órákkal később tért vissza a helyszínre, ahol holtan találta a férfit, ezután értesítette a rendőröket.A bíróság részleteket közölt az ügy hátteréről. R. Katalin férjével tíz éve él házasságban, a kapcsolatból három gyermekük született. A férj 2020 januárjában tudta meg, hogy a házasságuk alatt született gyerekek vér szerinti apja valójában a megölt férfi volt, akit a házaspár régóta ismert. Ezután R. Katalin gyakran töltött időt a másik férfinél, Gödöllőn, erről már a férjnek is tudomása volt.

Az április 1-re virradó éjszakán is a sértettnél volt a nő. Délelőtt a hálószobájában kezeinél fogva az ágyhoz kötözte, majd késsel többször mellkason szúrta. A férfi a belső sérülések és a vérvesztéses sokk miatt életét vesztette. 

A nő aznap többször visszament a megölt férfihoz, hogy eltüntesse a nyomokat, és több emberrel is találkozott, azt még nem tudják a nyomozók, kikkel. 

Az ügy részletei miatt a bíróság szerint a nő szabadlábon hagyása esetén a bizonyítást a bizonyítékok elrejtésével, megsemmisítésével, a tanúk befolyásolásával veszélyeztetné. A bejelentett munkahellyel nem rendelkező nőnél a szökés, elrejtőzés veszélye is fennáll, ezért 1 hónap időtartamra elrendelték letartóztatását.

A döntés ellen a nő védője fellebbezéssel élt, így az nem végleges, de végrehajtható.

További friss információk
Dróthurokkal fojtotta meg feleségét és kutyáját egy zalaegerszegi férfi, de önmagával már nem volt képes végezni
Péniszét mutogatva szidalmazta haragosát, majd az utcán csapott össze két család - „navajonkik”?
Megöléssel, torka elvágásával fenyegették a 80 éves, gondozásra szoruló nénit
Készülődik a börtönutánpótlás: 15 éves fiúból, ugyancsak 15 éves lányból és 12 éves fiúból álló trió rabolt Miskolcon
Megkéseltek két embert Gyulán, egyikük életét vesztette
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat