Ma: 2020.07.07. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Balesetek, tűzesetek, katasztrtófák
Két tábla csokoládéért törtek be a házába, és verték meg az idős embert az ópályi cigányok
Privatkopo.hu 2019.09.15. 9:25:00

A Mátészalkai Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyta nyomozást J. Sándor 40 éves és V. Péter 44 éves ópályi lakosok ellen.A nyomozás adatai szerint a két férfi 2019. szeptember 13-án, este bement egy 65 éves férfi mátészalkai lakásába, és pénzt követeltek tőle. A sértettet, miután mondta, hogy nincs pénze, a gyanúsítottak ezt követően bántalmazták, és könnyű sérüléseket szenvedett. Az elkövetők átkutatták a házat, majd két tábla csokoládéval távoztak.

A rendőrök a bejelentést követően megkezdték az adatgyűjtést, amelynek eredményekét 2019. szeptember 14-én, a hajnali órákban elfogták a férfiakat és a rendőrkapitányságra előállították.

A rendőrök a bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsítható személyeket gyanúsítottként kihallgatták, akik beismerték tettüket, majd a 40 és 44 éves férfit bűnügyi őrizetbe vették.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat