Ma: 2021.07.29. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Kapcsolat
97 éves nénit fosztott ki egy 20 éves „navajonki”
Privatkopo.hu 2020. 10. 19. 13:28:00

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság kifosztás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást H. Attila 20 éves, továbbá orgazdaság vétség megalapozott gyanúja miatt M. Tiborné 40 éves és R. Tamás 50 éves salgótarjáni lakosok ellen.A nyomozás adatai alapján H. Attila 2020. július 14-én, a délutáni órákban az egyik salgótarjáni ingatlanba a nyitott ajtón bement, majd kihasználva az ott lakó 97 éves nő idős korát - és védekezésre képtelen állapotát - elvette arany ékszereit. A 20 éves gyanúsított ezután távozott az ingatlanból, amelyet követően az ékszereket M. Tiborné és R. Tamás részére értékesítette.

A rendőrök 2020. július 14-én elfogták a 20 éves férfit, aki az intézkedés megkezdése előtt alufóliába csomagolt, kábítószergyanús, fehér színű kristályos anyagot dobott a földre. A beszerzett szakértői vélemény alapján a lefoglalt kristályos anyag új pszichoaktív anyagnak minősül. A gyanúsított korábban abból fogyasztott.

Az eltulajdonított ékszereket a nyomozók felkutatták és lefoglalták, majd a sértett részére visszaadták. 

A hatóság tagjai a letartóztatásban lévő H. Attila és további két társával szemben folytatott nyomozás vizsgálati szakaszát befejezték, és az iratokat az illetékes ügyészség részére megküldték.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat