Ma: 2020.04.10.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Gyermeket rabolt ki a kretén, kezdeményezték a letartóztatását
Privatkopo.hu 2020.03.14. 7:27:00

A Váci Járási Ügyészség kezdeményezte egy férfi letartóztatását, aki a megalapozott gyanú szerint a váci vasútállomáson kirabolt egy kiskorú személyt.A gyanú szerint az elkövető 2020. március 12-én, a váci vasútállomáson azzal lépett oda a kiskorú sértetthez, hogy tőle pénzt vagy értéktárgyat szerezzen meg. A férfi kihasználva az életkorból és testalkatukból adódó különbséget, arra kényszerítette a megrémült gyermeket, hogy neki pénzt adjon át.

Az elkövetéssel gyanúsítható személyt rövid időn belül elfogták.

A Váci Járási Ügyészség kezdeményezte a letartóztatását az eljárási jelenléte biztosítása, részben pedig a bűnismétlés, valamint bizonyítás meghiúsításának elkerülése érdekében.

Az ügyészség az országban elrendelt veszélyhelyzet miatt a letartóztatás elrendeléséről tartandó ülés kapcsán telekommunikációs eszköz használatát indítványozta.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat