Ma: 2020.08.13. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Két napon belül jogerősen elítélték a szatírt
Privatkopo.hu 2019.11.26. 13:12:00

Gyorsított eljárásban, 2 napon belül felfüggesztett szabadságvesztésre ítéltek Budapesten egy szeméremsértő férfit, a jogerős ítéletben elrendelték a pártfogó felügyeletét is.A vádirat szerint a gyanúsított, egy 25 éves férfi 2019. november 20-án, a kora reggeli órákban, a Budapest XXI. kerület Hőerőmű utcában követni kezdett egy nőt. Amikor utolérte, hátulról az egyik kezével befogta a sértett száját, hogy ne tudjon segítségért kiabálni, míg a másik kezével többször szeméremsértő módon nyúlt a sértetthez.

A nő ekkor az önvédelmi célból magánál tartott sprayvel a gyanúsított szeme irányába fújt, mire a férfi elmenekült.

A BRFK XXI. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói példás gyorsasággal, néhány órán belül azonosították és elfogták a támadót.

A Budapesti XX., XXI. és XXIII. Kerületi Ügyészség a gyanúsítottat szeméremsértés vétsége miatt 2 napon belül bíróság elé állította, a bíróság pedig bűnösnek mondta ki a vádlottat, és 1 év - végrehajtásában 2 évre felfüggesztett - fogházbüntetésre ítélte, illetve elrendelte a pártfogó felügyeletét.

Az ítélet jogerős.

További friss információk
Privatkopo.hu: nyári szünet június 29-től augusztus 30-ig
Nem volt kéznél cigarettapapír, elszívta a forgalmi engedélyt
Vádat emeltek a szerelmes zaklatóval szemben
Helyreigazítás
A cigánybűnözők karmába került milliárdos volt munkatársa: „99 százalék biztonsággal állítom, hogy a meghatalmazásokon szereplő aláírások nem Mészáros Istvántól származnak”
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat