Ma: 2020.11.16.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Megölte újszülött gyermekét
Privatkopo.hu 2020.10.17. 10:40:00

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya vádemelést javasol a 27 éves tiszakécskei gyanúsítottal szemben.2020. március 30-án, délelőtt bejelentés érkezett a rendőrségre arról, hogy egy tiszakécskei nő egy héttel korábban egy halott csecsemőt rejtett el saját udvarában. Az eset kapcsán a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárást indított.

A nyomozás adatai szerint a 27 éves nő március 24-e és 26-a között, tiszakécskei otthonában, az udvaron található mellékhelyiségben - eltitkolt terhességéből - egészséges fiúgyermeket szült, majd a csecsemő légútjait lezárta, a testet becsomagolta és elrejtette. Amikor a kisbabát megtalálták, már halott volt.

Az igazságügyi orvosszakértő is igazolta, hogy gyermek halálát a szájüreg kitömése miatti fulladás okozta.

Az emberölés bűntettével gyanúsítható tiszakécskei asszony kihallgatása során beismerő vallomást tett.

A jelenleg is letartóztatásban lévő gyanúsított ügyében a bűnügyi osztály munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban adták át a főügyészségnek vádemelési javaslattal.

További friss információk
A TEK elfogott egy férfit, aki késsel tartotta fogságban az élettársát és a gyereküket
Öt férfi verekedett egy nőért
Összevitatkoztak, összeverte
Önbíráskodással gyanúsítják az életveszélyesen fenyegetőző férfit
Idejött az osztrák kábítószert termeszteni
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat