Ma: 2020.11.17. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Szexuális cselekmények eltűrésére kényszerítette kiskorú féltestvérét
Privatkopo.hu 2020.10.21. 7:13:00

A Pécsi Fellebbviteli Főügyészség indítványával egyetértve a Pécsi Ítélőtábla - az elsőfokú bíróság ítéletét helybenhagyva - másodfokon is bűnösnek mondta ki azt a vádlottat, aki féltestvére sérelmére szexuális bűncselekményt követett el.Egy Kaposvárhoz közeli községben lakó, a bűncselekmény elkövetésekor 18 éves férfi 2018 októberében meglátogatta külön élő édesanyját és kiskorú féltestvéreit. Az édesanya aznap a megyeszékhelyre utazott vásárolni, így a gyerekeket a legidősebb, 13 éves nővérük felügyeletére bízta. A vádlottat a gyerekek beengedték a lakásba, aki észlelve, hogy édesanyjuk nem tartózkodik otthon, a 13 éves féltestvérét szexuális cselekmények eltűrésére kényszerítette. Ezt követően a sértettet felszólította, hogy az esetről ne beszéljen, azonban a kislány a hazaérkező édesanyjának beszámolt az abúzusról.

Az első fokon eljárt Kaposvári Törvényszék a vádlottat szexuális erőszak bűntettében, valamint - korábban elkövetett, más bíróság által megállapított bűncselekmény miatti próbára bocsátását megszüntetve - lopás vétségében mondta ki bűnösnek, ezért 7 év letöltendő szabadságvesztésre ítélte.

A védelmi fellebbezés miatt másodfokon eljárt Pécsi Ítélőtábla - a fellebbviteli főügyészség indítványával egyetértve - az elsőfokú ítéletet helybenhagyta.

További friss információk
Eszméletlen férfitól lopta el a mobiltelefonját
Előbb lopott, majd két nap múlva már rabolt
„Navajonki” a háztetőn
A TEK elfogott egy férfit, aki késsel tartotta fogságban az élettársát és a gyereküket
Öt férfi verekedett egy nőért
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat