Ma: 2020.10.28. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Lottózóban árulta a drogot, de nem volt szerencséje
Privatkopo.hu 2020.09.16. 10:39:00

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitányság nyomozóinak bűnügyi információ alapján tudomására jutott, hogy egy ferencvárosi lottózóban a tulajdonos kábítószerrel kereskedik. A kerületi nyomozók 2020. szeptember 11-én, a lottózóban a 49 éves férfit valamint társát, egy 42 éves férfit elfogtak.A BRFK nyomozói megállapították, hogy a 49 éves S. Ágostontól lefoglalt kábítószer gyanús anyagot társa, a 42 éves G. Ofer izraeli állampolgár szállította, hogy azt árulni tudják a lottózóban. Az értékesítés telefonos egyeztetés követően történt, a drogot grammonként 2 ezer forintért árulták. 

Amikor a rendőrök elfogták G. Ofert a nadrágja zsebében 620 ezer forintot találtak, valamint lakásán tartott kutatás során a nyomozók további 10 gramm kábítószer gyanús anyagot, valamint 50 ezer forintot találtak. A nyomozók a lottózóban is kutatást tartottak, ahol közel egy kilogramm kábítószergyanús növényi törmeléket, valamint 141 ezer forintot foglaltak le. 

A rendőrök a kábítószergyanús anyagot a Nemzeti Szakértői és Kutató Központ laboratóriumába vitték, amelyről az előzetes vegyészszakértői vélemény megállapította, hogy kábítószernek minősül.

A BRFK nyomozói a 49 éves S. Ágostont és társát a 42 éves G. Ofert őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására, amelyet a bíróság mindkét férfi vonatkozásában elrendelt.

A Szerencsejáték Zrt. közleménye

„A Szerencsejáték Zrt. jelenleg és a cikkben hivatkozott intézkedés idején sem állt szerződéses jogviszonyban az említett személlyel, sőt, a korábbiakban sem a nevezett személy volt a Szerencsejáték Zrt. szerződéses értékesítő partnere.”

 

További friss információk
Szerelemféltés: elvágta nagyapja torkát egy 28 éves férfi
Megölte anyját és nevelőapját egy férfi Budapesten
A nyomozási bíró elrendelte egy milliárdos üzletembert hónapokig fogva tartó bűnbanda egyik tagjának letartóztatását
Semmi szokatlan: mozgáskorlátozott embert fosztottak ki a „navajonkik”
Debreceni lakótelepen lövöldözött egy 26 éves gyagyás
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat