Ma: 2021.01.12. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Ütötte-verte, prostitúcióra kényszerítette
Privatkopo.hu 2020.11.14. 7:23:00

A Fejér Megyei Főügyészség a sértett sanyargatásával, szexuális cselekmény végzése érdekében elkövetett emberkereskedelem és kényszermunka bűntette, valamint más bűncselekmény miatt indítványozta annak a férfinek a letartóztatását, aki 2020. november 7. és 10. között egy ráckeresztúri házban a sértettet bezárva tartotta, erőszakkal arra kényszerítette, hogy prostitúciós tevékenységet folytasson, és az abból származó jövedelmet tőle elvette.A nyomozás adatai szerint a gyanúsított a ház egyik - áramellátás nélküli - helyiségébe  bezárta a sértettet, és az ajtó kilincsét eltávolította. A férfi erőszakkal  arra kényszerítette a nőt, hogy az odaérkező személyekkel anyagi ellenszolgáltatás fejében szexuális cselekményt végezzen. A gyanúsított a sértettől a prostitúciós tevékenységért kapott pénzt elvette, és azért, hogy a nő a munkát továbbfolytassa, többször bántalmazta.

A sértett a bántalmazás következtében súlyos sérüléseket szenvedett, többek között a vese traumás állományvérzése alakult ki.

A gyanúsított által elkövetett cselekmény kiemelkedő tárgyi súlyára és súlyos törvényi fenyegetettségére figyelemmel alaposan lehet tartani attól, hogy szökéssel, elrejtőzéssel igyekezne kivonni magát a büntetőeljárás hatálya alól, valamint fennáll annak a veszélye, hogy szabadon bocsátása esetén a tanúk befolyásolásával, vagy más módon a bizonyítást megnehezítené.

A Székesfehérvári Járásbíróság az ügyészi indítványnak helyt adott és elrendelte a terhelt letartóztatását.

A bíróság döntése védelmi fellebbezés folytán nem végleges.

További friss információk
Életveszélyt okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt elrendelték egy 34 éves férfi letartóztatását
Csontozókéssel támadt volt párjára
Rendszeresen bántalmazta, fenyegette szüleit egy szegedi vadnő
Tankolás közben akart kirabolni egy férfit
Tömegverekedés egy esztergomi szórakozóhely előtt
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat