Ma: 2020.03.20. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
„Udvarolt” a nigériai: ököllel arcon ütötte a fiatal nőt, mert az visszautasította a közeledését
Privatkopo.hu 2020.02.18. 9:36:00

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága munkatársai elfogták azt a 31 éves - illegálisan Magyarországon tartózkodó - nigériai férfit, aki 2019 decemberében ököllel megütött egy nőt az egyik szórakozóhelyen. A Budai Központi Kerületi Bíróság elrendelte a letartóztatását.A nyomozó hatóság tájékoztatása szerint 2019. december 7-én, 23 óra körül, Budapesten, egy V. kerületi szórakozóhelyen a nigériai „udvarolni próbált” a nőnek, aki ezt visszautasította, és el is tolta magától. Ő ekkor ököllel arcon ütötte a nőt, és elmenekült a helyszínről. A sértett akkor nem tett feljelentést.

Ugyanezen a belvárosi helyen szórakozott a korábban bántalmazott nő 2020. február 15-én, éjjel, amikor felismerte a támadóját, és hívta a rendőrséget. A nő bejelentésére a rendőrök kiérkezéséig a biztonsági őrök visszatartották a férfit.

A járőrök elfogták, és a Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányságára előállították a feltételezett elkövetőt, C. C. Awuzieke nigériai állampolgárt, akiről megállapították, hogy illegálisan tartózkodik az országban. A gyanúsítottnál egy másik személy nevére kiállított bankkártya volt, és nem a saját nevét diktálta be a rendőröknek, így az azonosítása hosszabb időt vett igénybe.

A férfi elmondása szerint Németországból taxival érkezett Magyarországra 2019 decemberében, hogy - most tessék erősen megkapaszkodni! - munkát keressen.

A gyanúsított adatainak ellenőrzésekor kiderült, hogy ellene a Müncheni Ügyészség testi sértés miatt nemzeti elfogatóparancsot adott ki. A német hatóságok tájékoztatása szerint 2015. november 25-én lépett be az országba, ahol 2017. június 12-én menekültstátuszért folyamodott, de azt 2019. március 19-én a müncheni hatóság elutasította. A deportálási eljárást ugyanakkor - ahogy az lenni szokott - 2020. február 18-ig felfüggesztették.

További friss információk
Letartóztatásban marad a gyermekei szexuális zaklatásával gyanúsított moslék
Kést rántott a vita során, megsebesítette a sógorát
Éveken át bántalmazta és megalázta feleségét
Vádemelés a kiskunhalasi késes rabló ellen
Elfogták a nyíregyházi rablás elkövetőit
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat