Ma: 2021.01.12. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Féltékenységből verte össze élettársát
Privatkopo.hu 2020.11.12. 9:26:00

A Vas Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki a vád szerint 2020 áprilisában, egy Vas megyei városban, féltékenységből többször megütötte, megrúgta az élettársát, és azokkal a bántalmazottnak életveszélyes sérülést okozott.A vádlott 2020 áprilisában a sértettel közösen használt albérletben italozott, miközben szóváltást provokált a sértettel, őt azzal gyanúsította, hogy megcsalta, majd ököllel többször arcon ütötte őt. A sértett a nappaliba menekült, azonban a vádlott utána ment és folytatta a bántalmazását, miközben követelte, hogy árulja el, kivel csalta meg. A sértett félelmében mondott egy nevet, emiatt a vádlott ismét ököllel arcon ütötte, valamint megrúgta.

A sértettnek azt követően sikerült a lakásból elmenekülnie, hogy a vádlott bora elfogyott és a vádlott további italért ment el a közeli itallerakatba.

A bántalmazás következtében a sértett nyolc napon túl gyógyuló, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A Vas Megyei Főügyészség a vádlottal szemben végrehajtandó szabadságvesztés kiszabását indítványozta.

A Vas Megyei Főügyészség mértékes indítványt is tett a vádiratban és három év börtönbüntetés kiszabását indítványozta a vádlottal szemben, ha az előkészítő ülésen beismerő vallomást tesz és lemond a tárgyaláshoz való jogáról.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Életveszélyt okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt elrendelték egy 34 éves férfi letartóztatását
Csontozókéssel támadt volt párjára
Rendszeresen bántalmazta, fenyegette szüleit egy szegedi vadnő
Tankolás közben akart kirabolni egy férfit
Tömegverekedés egy esztergomi szórakozóhely előtt
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat