Ma: 2020.10.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Brutális emberrablókat keres a rendőrség (fotók)
Privatkopo.hu 2020.10.06. 16:14:00

Elfogatóparancsot adott ki a rendőrség két férfi ellen, akik egy nyáron történt emberrablásban vettek részt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK).A közlemény szerint az emberrablók - akik közül négy feltételezett elkövetőt a budapesti nyomozók júliusban elfogtak - egy férfit hurcoltak el otthonából, majd összeverték, és szabadon engedéséért húszmillió forintos váltságdíjat követeltek.

Július 6-án, délelőtt az emberrablók megjelentek egy 44 éves férfi Budapest XIV. kerületi házának garázsánál, ahol megverték, majd egy autó hátsó ülésére tuszkolták, és egy műhelybe vitték.

A férfinak a műhelyben - hogy ne tudjon elmenekülni - eltörték a lábát, aztán baseballütővel és vascsővel még több ütést mértek rá, így eltört a kulcscsontja és az arccsontja is, a testén számos zúzódás keletkezett.

A gyanú szerint az emberrablók a férfit azzal fenyegették meg, amennyiben nem szerez húszmillió forintot, akkor elássák, és a családján is bosszút állnak. Végül a férfitól nem sikerült pénzt szerezniük, és másnap, a Gyömrői úti felüljárónál szabadon engedték.

A bűncselekmény feltételezett elkövetői közül három férfit a budapesti nyomozók július 9-én elfogtak, egy társuk néhány nappal később feladta magát a rendőrségen.

Az ügy miatt most elfogatóparancsot adtak ki a 47 éves Vujkov Ákos és a 40 éves Bereczki Zoltán Róbert ellen.

További friss információk
Segítsen megtalálni a gyermekpornográfia és szexuális erőszak bűntettével vádolt férfit! (fotó)
Kilószámra „pihentették” a drogot egy bérelt lakásban - letartóztatásban a fiatal pár
Mobilszekrényekben termesztette a marihuánát
Bántalmazót keresnek a borsodi nyomozók (fotó)
Brutális emberrablókat keres a rendőrség (fotók)
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat