Ma: 2020.08.13. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Meglopta volt munkaadóját
police.hu 2015.02.23. 13:35:00

Vádemelést javasol a rendőrség azzal a férfival szemben, aki egykori munkáltatóját lopta meg, Miskolcon.A Miskolci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást S. Miklós Roland 24 éves helyi lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2014. szeptember 18-án egy miskolci butik páncélszekrényéből csaknem 200.000 forintot tulajdonított el, majd másnap külföldre távozott.

Magyarországra való hazaérkezését követően a tolvajt a lopási alosztály nyomozói 2015. január 27-én gyanúsítottként kihallgatták. A férfi a rendőröknek beismerte a lopást és elmondta továbbá azt is, hogy a pénzt Németországban megélhetésére költötte.

A terhelttel szemben folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság 2015. február 17-én lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségre. 

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat