Ma: 2020.08.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Keresik a veszprémi benzinkút kirablóit
police.hu 2013.04.09. 8:26:00

Rablásról érkezett bejelentés 2013. április 5-én, 21 óra 41 perckor a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére.A rendelkezésre álló adatok szerint az egyik veszprémi benzinkúton két, kapucnis pulóvert viselő, arcukat eltakaró férfi jelent meg. Egyikük kezében egy maroklőfegyvernek látszó tárgy volt. A támadók egyike érkezésükkor bántalmazta a kút üzlete előtt tartózkodó alkalmazottat, ezt követően mentek az eladótérbe.

A pénztárost feltehetően fegyverrel megfenyegették és a bevételt követelték. A pénztárosnak átadtak egy reklámtáskát, aki a felszólításnak eleget téve, beletette a kasszában lévő pénzt. Ezután a két rabló elmenekült a benzinkútról.

Az elkövetők személyleírása:

- Egyik személy kb. 160 cm magas, 17-20 év körüli vékony testalkatú férfi, aki sötét színű sportcipőt, kék színű kopottas farmert, fehér-zöld, vízszintesen csíkos, zipzáras, kapucnis pulóvert viselt. Arcát a fejére húzott kapucnival, valamint feltehetően fekete sapkával és sállal takarta el. Kezén fekete színű szövetkesztyűt viselt. Kezében egy fekete színű, kisebb méretű forgótáras fegyvernek látszó tárgy volt.

- Társa kb. 180 cm magas, 17-20 év körüli feltűnően vékony testalkatú férfi, aki sötét színű bakancsot, fekete vagy sötétkék - oldalán egy fehér csíkkal ellátott - melegítőnadrágot, szintén zipzáras, kapucnis, zöldes színű, párducmintás pulóvert viselt, arcát a fejére húzott kapucnival, valamint feltehetően fekete sapkával és fekete sállal takarta el, kezén fekete szövetkesztyűt viselt.

A bántalmazott kútkezelő az eddigi adatok alapján nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Az ügyben rablás bűntette miatt indított nyomozást a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság.

Kérjük, hogy aki az elkövetők személyéről bármilyen információval rendelkezik, hívja a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság 88/428-022-es telefonszámát, vagy tegyen bejelentést az éjjel-nappal díjmentesen hívható 107-es, illetve 112-es segélyhívón! Bejelentéseiket a Telefontanú 06/80-555-111-es telefonszámán is megtehetik!

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat