Ma: 2019.01.21. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Veszélyes szatírt szeretne „vendégül látni” a rendőrség (fotó)
Privatkopo.hu 2018.06.01. 10:07:00

Megtámadott egy, a csoportjától lemaradó nyolcéves kislányt egy „férfi” Budapesten, a Városligetben. A gyermek száját befogta és húzta magával. Szerencsére észrevették, de a támadónak sikerült elmenekülnie. Tegnap körözést adott ki a rendőrség: egy kispesti lakótelepi ház liftjében egy kilencéves kislányra támadtak rá, egy 30 év körüli elkövetőt keresnek.Kisiskolás lányokat környékez meg egy szatír, Budapesten. Az első támadás a Városligetben történt, akkor levélben figyelmeztette a szülőket az egyik iskola, a második eset a napokban történt, emiatt a Kispesti Vass Lajos Általános Iskola tett közzé figyelmeztetést a Facebookon.

Egy harminc év körüli férfi lesett a kislányokra, első esetben a Városligetbe induló gyerekcsoportot követve, a második esetben a kislányt az iskolából hazáig követve, majd elkapta a kiszemelt gyermeket, befogta a száját és húzni kezdte magával.

Mindkét esetben az mentette meg az áldozatot, hogy mégis tudott kiabálni és a környezete felfigyelt rá. Kispesten a liftben szerencséje volt a kislánynak, mert éppen jött lefelé egy lakó.

A nyomozó hatóság az állampolgárok segítségét kéri, a térfigyelő kamera ugyanis felvette azt a 30 év körüli férfit, aki megtámadta a kilencéves kislányt a házuk liftjénél. A tettes 175-180 centiméter magas. A bűncselekmény elkövetéskor narancssárga pólót és szürke nadrágot viselt.

Aki látta, vagy a keresett személyről bármilyen információval rendelkezik, jelentse a 107 vagy 112-es telefonszámon.

További friss információk
Eltűnés miatt keresi a rendőrség a 28 éves Poór Petra Szilviát (fotó)
Vetésforgó: új rendőrfőkapitánya van Baranya megyének - onnan érkezett, ahova az elődjét átirányították
Hanyag elegancia: lopott cipőben ment lopni
200 millió forintos drogfogás Budapesten - négyen bűnügyi őrizetben
Salgótarjánban és Cegléden fosztogató szlovák cigánybűnözőket kapcsoltak le a rendőrök
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat