Ma: 2020.08.15. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Vasrúddal támadt szomszédjára az ittas férfi
police.hu 2012.01.18. 10:17:00

Garázdaság miatt indult büntetőeljárás a Bicskei Rendőrkapitányságon egy váli incidenst követően: egy 62 éves férfi vasrúddal támadt szomszédjára. Az ittas és zavart állapotban lévő férfi mielőtt szomszédjára támadt volna, szidalmazta annak háza előtt lévő férfit és nőt is, akik fákat daraboltak fel, amiket a tűzoltóság vágott ki és az önkormányzat ajánlott fel a ház tulajdonosának. A szomszéd azt feltételezve, hogy azt ők el akarják tulajdonítani, azt kiabálta, hogy lopják a fát, és közben szidalmazta őket. Egy ideig sikerült még lecsillapítani, de egy idő után annyira dühös lett, hogy felkapta a kapuját kitámasztó vasrudat, majd azzal kezdett el hadonászni. Amikor a ház tulajdonosa - aki közben benn tartózkodott a lakásban - a nagy hangzavarra kijött az utcára, a szomszéd meg akarta ütni a vasrúddal, de a 45 éves férfinek sikerült kivennie a kezéből a rudat, majd az ismerőse segítségével a földre kényszeríteni az agresszív szomszédot, aki még ekkor is szitkozódott és ütött, valamint karmolt.

A támadásról a helyszínen tartózkodó hölgy azonnal értesítette a helyi körzeti megbízottat, aki perceken belül a helyszínre érkezett, majd intézkedésbe kezdett.

A zavarodott szomszédot végül a járőrök állították elő. Először a Bicskei Orvosi Rendelőbe vitték, ahol az ügyeletes orvos vért vett tőle ittassága megállapítása céljából. Ezt követően szállították át a kapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók. Vallomást azonban nem tett. Szabadlábon védekezik.   

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat