Ma: 2020.08.15. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Tamás szabad akart lenni, nem rab
police.hu 2016.12.13. 8:19:00

A 42 éves T. Tamást a Fővárosi Ítélőtábla januárban jogerősen tíz év szabadságvesztésre ítélte. Társaival olyan helyekre törtek be - magukat rendőrnek kiadva -, ahol feltételezték, hogy nagyobb értékeket tartanak.T. Tamás a büntetés letöltését nem kezdte meg, ismeretlen helyre távozott, ezért a rendőrség országos, majd európai elfogatóparancsot adott ki ellene. A nyomozók megállapították, hogy a keresett személy Hollandiában bujkál. A kinti rendőrökkel karöltve sikerült felkutatni T. Tamást, akiről kiderült: egy 180 ezres holland városban, Bredában dolgozik egy tetováló- és borbélyüzletben.

Elfogásakor sikertelenül próbált menekülni a holland különleges egységek elől. A férfit őrizetbe vették, kiadatásáról a későbbiekben születik döntés. 

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat