Ma: 2021.09.26. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
T. Lajost 11 éve keresték égen-földön felfegyverkezve elkövetett rablás miatt, most véget vetettek a rendőrök illegális életmódjának
Privatkopo.hu 2021. 06. 02. 7:45:00

T. Lajost felfegyverkezve, csoportosan elkövetett rablás bűntette és más bűncselekmények  miatt 11 év fegyházra és 2 év börtönbüntetésre ítélte a Székesfehérvári Városi Bíróság. Mivel a 33 éves férfi el akarta kerülni a súlyos fegyházbüntetést, ezért 2010 novemberében ismeretlen helyre távozott. Most már jó kezekben van.T. Lajos az általa elkövetett bűncselekmények súlyosságára tekintettel került fel a rendőrség TOP 50-es körözési listájára. Elfogása elősegítése érdekében a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 1 000 000 forint nyomravezetői díjat tűzött ki annak, aki olyan információkat közöl a rendőrséggel, amely a bűnöző felkutatását vagy elfogását elősegíti.

Az európai elfogatóparanccsal körözött személy felkutatását a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Életvédelmi és Célkörözési Főosztályának munkatársai kezdték meg. A beszerzett információk alapján sikerült lokalizálni a körözött személy vélt tartózkodási helyét. Elfogása érdekében a nyomozók felvették a kapcsolatot az ENFAST hálózaton (Célkörözési Egységek Európai Hálózata) belül az Osztrák, illetve a Német Központi Célkörözési Egységekkel.

Az együttműködés során sikerült megállapítani, hogy a több mint 11 éve keresett férfi más személyazonosságát felhasználva, a németországi Füssen környékén bujkál. T. Lajost 2021. június 1-jén a német, osztrák és magyar rendőrségnek összehangolt rendőri akció során sikerült elfognia a bajor Schwangau városában.

Kiadatásáról és hazaszállításáról a későbbiekben döntenek a német hatóságok.

További friss információk
Lezárta a BRFK a dohánybolti rabló ügyét
Gyermekpornográfiával gyanúsítanak egy varsányi „férfit”
Összeverte élettársát, a szomszédok hívtak rendőrt
Megtalálta, eltette, elfogták
Munkát keresett, aztán inkább mobiltelefonokat lopott
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat