Ma: 2020.08.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Vádemelést javasolnak a tiszakécskei kifosztóval szemben
Privatkopo.hu 2020.04.13. 19:40:00

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Tiszakécskei Rendőrőrsének munkatársai lezárták az ügy vizsgálatát.A tiszakécskei nyomozók 2020. január 7-én, kifosztás gyanújával őrizetbe vettek egy 39 éves helybélit.

A férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy az előző napon csellel ellopta egy 84 éves asszony pénzét. A férfi az idős nőhöz becsöngetve azt állította, hogy fát fog neki szállítani, ezért ellenőriznie kell, hogy van-e otthon elengedő készpénz. A gyanútlan áldozat beengedte a házába az ismeretlent, aki kihasználta a sértett jóhiszeműségét, és ellopta a pénzét.

A rendőrök rövid időn belül beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható tiszakécskei férfit, akit kihallgatását követően őrizetbe vettek.

A jelenleg már szabadlábon védekező gyanúsított ügyében a nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal átadták az illetékes ügyészségnek.

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat