Ma: 2018.06.05. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Két embercsempész és 11 migráns Bács-Kiskun megyében
police.hu 2018.06.01. 8:32:00

Még tavaly történt: az M5-ös autópályán a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Autópálya Alosztály járőrei igazoltatták egy gépjárművet. Az autó megállását követően az utasok és a sofőr kiszálltak és elszaladtak, de a rendőrök elfogták a csoport tagjait.A 11 külföldi sem személyazonosságát, sem magyarországi tartózkodásának jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudta igazolni. A sofőrrel szemben embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A nyomozás során az is kiderült, hogy a sofőrt egy szerb férfi bízta meg a migránsok szállításával.

A megbízó felkutatására tett intézkedések nem vezettek eredményre, így vele szemben európai elfogatóparancs adtak ki 2017. június 30-án. Két hónappal később, augusztus 22-én Ausztriában a helyi hatóság elfogta a férfit, akit a Hegyeshalom Közúti Határátkelőhelyen átadtak a Bács-Kiskun megyei rendőröknek.

Gyanúsítotti kihallgatását követően előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet az illetékes járásbíróság elrendelt.

A rendőrök a nyomozást a napokban befejezték, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a Kiskunfélegyházi Járási Ügyészségnek küldik meg.

További friss információk
Marihuánát, amfetamint, kokaint és húszmillió forint készpénzt foglaltak le
Balfék áruházi tolvajok buktak le Komlón
Rendőrkézen két magyar embercsempész
Veszélyes szatírt szeretne „vendégül látni” a rendőrség (fotó)
Két embercsempész és 11 migráns Bács-Kiskun megyében
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat