Ma: 2019.05.21. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Átfogó hatósági ellenőrzés a bulinegyedben és vonzáskörzetében
Privatkopo.hu 2018.11.22. 7:01:00

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a Készenléti Rendőrséggel, a Nemzeti Adó- és Vámhivatallal, a Budapesti Közlekedési Központtal, illetve az Innovációs és Technológiai Minisztérium munkatársaival közös, komplex ellenőrzés-sorozatot tart Budapest bulinegyedében, illetve vonzáskörzetében.A társszervekkel végrehajtott komplex ellenőrzés célja a szórakozóhelyek környékén előforduló vagyon elleni bűncselekmények és más jogsértő cselekmények elleni fellépés, valamint visszaélés kábítószerrel bűncselekmények felderítése, az engedély nélküli taxiszolgáltatások kiszűrése.

A 2018. november 15-én és 17-én megtartott ellenőrzések során a rendőrök elfogtak egy körözött férfit és négy személyt kábítószer birtoklása gyanúja miatt. Egy férfit előállítottak, aki kivonta magát a rendőri intézkedés alól, továbbá két személlyel szemben közbiztonságra különösen veszélyes eszköz birtoklása miatt szabálysértési eljárás indult.

A rendőrök a társszervekkel együtt a két nap alatt összesen 54 taxist ellenőriztek, melyekből 27 esetben indítottak eljárást különböző engedélyek hiánya miatt, valamint 26 járművezető ellen szabálysértési eljárást kezdeményezték. Az akciósorozat alatt összesen 186 esetben intézkedtek.

A rendőrség a következő időszakban továbbra is folytatja az ellenőrzéseket Terézvárosban, Erzsébetvárosban és a Belvárosban - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

További friss információk
Fiatal nőt fogdosott, a rendőrség keresi a szeméremsértőt (fotó)
Borsod megyében terjesztették a Budapesten beszerzett kábítószert
„Nyugdíj kiegészítés”: 65 éves nő árulta a kábítószert
Richárdot gyorsan elfogták a nyomozók
Gyermekkorú és fiatalkorú lányokat ajánlott szexre egy rimóci férfi
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat