Ma: 2020.08.15. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Felrobbantotta házát
police.hu 2013.08.08. 13:55:00

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda vádemelési javaslattal fejezte be a nyomozást annak a férfinak az ügyében, aki felrobbantotta családi házát, Rajkán.A 36 éves szlovák állampolgár 2012. december 26-án rajkai háza mögött lévő kamrában pirotechnikai eszköz készítése céljából különböző vegyi anyagokat kevert össze. A férfi által készített vegyület berobbant, amelynek következtében súlyos sérüléseket szenvedett, az ingatlanban is jelentős károk keletkeztek.

A férfit kórházba vitték, később a nyomozók az ellene - szabadlábon hagyása mellett - lefolytatott eljárásban gyanúsítottként hallgatták ki.

A helyszínen tartott szemle során - mint a későbbi szakértők megállapították - további robbanóanyagnak, robbantószernek, lőfegyvernek és lőszernek minősülő eszközöket is talált és foglalt le a hatóság.

A KR NNI a 36 éves R. G. ellen két rendbeli visszaélés robbanóanyaggal vagy robbantószerrel bűntett, valamint kétrendbeli visszaélés lőfegyverrel bűntett elkövetése miatt lefolytatott eljárás nyomozati szakaszát befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat vádelemelési javaslattal megküldte a Mosonmagyaróvári Járási Ügyészségnek.

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat