Ma: 2020.08.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
90 millió forint értékű marihuána került elő a szlovák buszból
ma.hu 2012.04.10. 9:54:00

Hatalmas drogfogás volt Röszkénél - a pénzügyőrök kockázatelemzés alapján vizsgálták át a szlovák autóbuszt.Röszkén jelentkezett belépésre vasárnap éjszaka egy szlovák honosságú, 14 utast szállító autóbusz. A jármű két sofőrje, valamint az utasok úgy nyilatkoztak, hogy bejelenteni való árut nem visznek magukkal.

A pénzügyőrök a nyilatkozatot elfogadták, azonban kockázatelemzés alapján az autóbusz, valamint az utasok csomagjainak tételes vizsgálata mellett döntöttek. Az ellenőrzés során a hátsó ajtó mellett lévő tároló rekesz ajtaját a pénzügyőrök felnyitották, melynek során jellegzetes szagot éreztek. A további „szerelés” eredményeképpen az üregből fekete nejlonba csomagolva összesen 46 kg marihuána-gyanús anyag került elő.

A pénzügyőrök a megközelítőleg 90 millió forint értékű kábítószer-szállítmányt lefoglalták, az ügyben a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság kábítószerrel visszaélés bűncselekmény gyanúja miatt eljárást indított.

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat