Ma: 2020.08.15. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Eltűnt egy kisfiú egy kaposvári játszótérről - fotó
sonline.hu 2012.10.30. 17:40:00

Egy 11 éves felsőmocsoládi kisfiú tűnt el egy kaposvári játszótérről hétfőn este. Szita Bencéről azóta nem tudnak szerettei.A kaposvári Tesco parkolójában lévő játszótérről tűnt el a 11 éves felsőmocsoládi Szita Bence. A körülbelül 140-145 centiméter magas, vékony testalkatú, szőke rövid hajú, világoskék szemű, kerek arcú fiú eltűnéskor kék színű farmert, fekete sportcipőt zöld fűzővel és szürke színű kabátot viselt. Bencének van egy fekete sapkája is, amin arany dollárjel található. A fiú bal fülében fülbevalót, nyakában ezüst nyakláncot hord, egy kereszttel.

A rendőrség kéri, hogy aki a gyermek jelenlegi tartózkodási helyéről vagy az eltűnés körülményeiről bármilyen információval rendelkezik, hívja a Kaposvári Rendőrkapitányság Ügyeletét a 06-82/502-700 telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén.

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat