Ma: 2020.08.13. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
A rendőrség keresi a Lázár-baleset szemtanúit
police.hu 2012.10.27. 9:09:00

A 2012. október 24-én, 6 óra 40 perc körüli időben, az M5 autópálya bal pályatestének 107.450 méterszelvényében történt halálos kimenetelű közúti közlekedési balesettel kapcsolatban a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya szemtanúk jelentkezését várja.Kiemelten fontos annak a két járművel a baleset helyszínére érkező három személynek a jelentkezése, akik először értek a helyszínre, kiszálltak járműveikből, de a kiérkező rendőröket nem várták meg.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya kéri, hogy aki szemtanúja volt a balesetnek, azzal kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06-76/562-200 telefonszámot, vagy jelentkezzen az ingyenesen hívható 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. Személyesen a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányságon lehet jelentkezni (cím: Kiskunfélegyháza, Pázmány u. 4.).

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat