Ma: 2020.08.15. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Szemtanúk jelentkezését várják Szegeden
police.hu 2010.11.30.

Egy közlekedési balesettel kapcsolatban kéri a rendőrség szemtanúk jelentkezését.Vasárnap 17.15 órakor egy gyalogos Szegeden, a Makai úton a Hősök terénél lévő kijelölt gyalogos-átkelőhelyen kívánt áthaladni, a Maros folyó irányából Szőreg irányába.


A gyalogátkelőhelyen való áthaladása előtt szétnézet, nem látott közeledő járművet, ezért megkezdte az áthaladást. Eközben neki jobbról egy sötét színű személygépkocsi érkezett, ami lassítás nélkül elütötte. A személygépkocsi vezetője megállás és segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. A mentők a gyalogost a szegedi Traumatológiai Klinikára szállították, szerencsére csak könnyebben sérült meg.

A rendőrség kéri azon szemtanúk jelentkezését, akik a balesettel, illetve az azt okozó gépkocsival kapcsolatban érdemleges információval rendelkeznek.

Jelentkezni a Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán Szeged, Párizsi krt. 22. 1 emelet 108. illetve a 106. számú hivatali helyiségében, vagy telefonon a 06-62-562-400 szám 13-48 vagy 14-37 mellékein, vagy a 107 és a 112 számon lehet.

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat